Úvodník XXIII

I přes to, že „Back to school“ vídáme v obchodech už od 1. srpna, na osudové září nikdo z nás připravený nebyl. Po krátkých dvou měsících plných sluníčka a odpočinku se tu opět scházíme. Jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré. V tomto případě se ale těžko hledají zmiňovaná pozitiva. Kromě klasických keců typu, že se máme těšit na kamarády, vám mohu zlepšit náladu jen tímto vydáním Prestižního studenta a faktem, že podzimní prázdniny nás čekají 29. října. 

Mezi námi realisty se určitě najde i pár snílků a hlavně prváků, kteří se do našeho institutu opravdu těšili. Což je naprosto pochopitelné, všichni jsme byli jednou mladí a naivní, ono je to za pár týdnů přejde. Prvákům bych jen chtěla popřát hodně štěstí a pevné nervy, bude to jízda. 

Pro první číslo tohoto školního roku jsme vybrali poměrně odlehčené téma z pochopitelných důvodů zářijové depky. Kromě odlehčeného ducha s sebou téma Naruby nese také fabulace, nadsázky, zavádějící informace a humor. Buďte proto při čtení následujících stránek opatrní. Nikdy nevíte, co je a není pravda. 

Pro nové čtenáře nebo ty s krátkou pamětí pro jistotu připomínám, co v našich tiskovinách rubrika Naruby znamená a jak ji poznat. Články tohoto typu jsou vždy na konci označeny speciálním logem a popiskem vysvětlujícím, že článek není zcela/úplně pravdivý. V předchozích číslech se zpravidla objevuje pouze jeden článek tohoto typu. Tentokrát jsme kompozici pozměnili a jen stěží narazíte na seriózní článek, ale nebojte; kdo hledá, najde. 

Milé čtenářky a milí čtenáři,

příjemné čtení plné překvapení Vám přeje

šéfredaktorka Pavla Chalupová 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..