Úvodník XV

Drazí čtenáři,

minulé pondělí jsme se se spoustou z vás sešli ve velkém stylu a v úžasných kostýmech v naší tělocvičně a společně jsme oslavili Halloween. Kostýmy byly velmi pestré – od strašidelných, přes ty zábavné, až po napodobeniny postav ze slavných filmů a seriálů. Fotky z celé akce naleznete na našem instagramu. 

V tomto vydání Prestižního studenta se zaměřujeme na svobodu. Hlavní motivací ke zvolení tohoto tématu pro nás samozřejmě byla sametová revoluce. Věřím, že o této historické události jste již všichni slyšeli, ať už to bylo v hodině dějepisu nebo od svých rodičů či prarodičů. Jedná se o jednu z bližších historických událostí k naší současnosti, která měla dopad nejen na naší svobodu. 

Články se jako vždy dotýkají tématu tak moc, jak se nám zrovna chtělo.Nebezpečná svoboda,seasonal depression, Karel Svoboda nebo Halloween na GA, to vše jsou názvy článků listopadového čísla. Samozřejmě tu nechybí pravidelný rozhovor s členem pedagogického sboru, tentokrát jsme si vybrali paní profesorku Urzovou, která nám ukázala její pohled na svobodu a svět. 

Svobodné čtení Vám přeje 

šéfredaktorka Pavla Chalupová 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..