BIODIVERZITA NA ARABSKÉ

JAKÝ TYP STUDENTA JSI?

Všichni víme, že jsi z 99,9 % STUDENTÍK PRESTIŽNÍ – Jsi student prestižního gymnázia Arabská.

Ale co se skrývá za těmi 0,1 %?

Posuď sám.

GYMNAZISTA AKTIVNÍ

Gratuluji. Hamina si tě minimálně jednou pozvala na svůj rautík prestižních studentů. Jsi pracovitý, cílevědomý a sklízíš za to úspěch. Nebo jsi student, který píše předmětové olympiády pouze proto, aby se vyhnul některým předmětům, a z nějakého důvodu stejně vždycky postoupíš.

KORBA GYMOVÁ

Odpolední, přeplněný gym, bez šance dostat se na bench, se ti protiví, proto radši posiluješ před vyučováním. (Stejně všichni víme, že to děláš jen kvůli romantickému pohledu na Arabskou ozářenou prvními paprsky slunce.) Ti rozumnější si vyberou příjemnější hodinu na korbení v gymu. S vrátnými vedeš love-hate relationship. Nejdřív tě vřele pozdraví a ve druhé vteřině řešíte problémy s úklidem nebo s klíčky. 

DOJÍŽDĚČ POZDNÍ

Nikdo přesně neví, kde bydlíš. Jako místo bydliště vždy uvádíš velké město nedaleko té tvé no-name vesničky. Každé ráno nakrmíš slepice a vydáváš se na svou pouť do školy. Když už ti nezruší spoj, tak alespoň hodinu čekáš na trati a sháníš zpožděnku. Na Arabskou chodíš jen kvůli její prestiži a nedalekému nádraží.

VYLEHÁVAČ KLUBÍKOVÝ

Volná hodina? Víš přesně kam jít. Na gaučíku trávíš více času než ve své posteli. Po obídku si vždycky rád/a spinkneš v příjemném prostředí a počteš si ten nejprestižnější časopísek na škole (pokud teda zrovna ve stojanu nějaký zbyde :/ ).

Jsi člověk kultury a drbíků.

VYCHUTNÁVAČ OBÍDKOVÝ

Trávíš v jídelně až moc svého drahocenného času. Kuchařky tě znají jménem a vždy ti přidají (dokonce i řízek). Tvůj obídek trvá tři čtvrtě hodiny, když spěcháš. Podrbat o všem a o všech nad čtvrtou mísou okurkového salátu je pro tebe nutnost. Když je moučník, sklízíš všechny zbytky a se svačinkami máš vystaráno na zbytek týdne!

SVAČINÁŘ BUFÍKOVÝ

Svačina z domova ti nic neříká. Když zrovna nevyžíráš kamarády, míříš do bufíku. Každý den přežíváš na levném kafi a panini. Za svou útratu v bufíku by sis možná koupil/a už i auto.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..