Jak (ne)přežít Valentýn

Účelem tohoto článku není nikoho zesměšnit ani jinak urazit. Berte ho jako satiru a zasmějte se trochu. Za případné problémy, ať už psychické či fyzické, nenese redakce žádnou odpovědnost.

Redakce Prestižního studenta nedoporučuje pití alkoholu osobám mladším 18 let (pozn. šéfredaktora: časopis Prestižní student jakkoliv nevyzývá či nepodporuje užívání alkoholických nápojů nezletilými a plně respektuje platnou legislativu České republiky)

  1. Z našeho rychlého rozřazovacího testíku jsi vyšel jako single člověk, který stále netuší, cosi čtrnáctého února počít. A od toho jsme tu my. Máme pro tebe super tipy, jak tento den přežít a třeba si ho i dokonce užít. První rada zní – zaplň svou mysl. Ať už si vybereš školní povinnosti, domácí práce nebo sport, nenech svou mysl ti předhazovat přeslazené zamilované snímky z Instagramu. S tím se pojí i rada číslo dvě – za žádnou cenu neotvírej sociální sítě! Ty jsou totiž v období Valentýnu přeplněny zamilovanými páry, červenou a růžemi. A pokud jsi empatičtější povahy, mohla by tě takováto návštěva stát i nemálo slz (a to za to rozhodně nestojí). Rada číslo tři – zaměř se sám/a na sebe. Už dlouho si chceš přečíst nějakou knihu nebo se podívat na film? Čtrnáctý únor je na to úplně ideální. Udělej si něco dobrého na zub, nalej si něco dobrého (ne nutně alkoholického), zabal se do dečky a užij si večer v poklidu bez zbytečných starostí.
  2. V našem testíku jsi dopadl asi takto: jsi single osůbka, která je velmi spontánní. K čemu si chystat program, když ve výsledku může být vše úplně jinak, že? Pokud bys ale přece jen někdy potřeboval/a nevyžádané rady, odstavec 1 ti může být k dispozici.
  3. Single člověk, který ale neponechá nic náhodě? Tak to jsi přesně ty. Máš celý den naplánovaný do nejmenšího detailu, takže tě rozhodně nic nepřekvapí. Ať už tedy prožíváš čtrnáctý únor s přáteli nebo na vlastní pěst, máš o zábavu postaráno. A my ti přejeme hodně štěstí.
  4. Aw, tvůj přístup se mi velmi líbí. Jsi sice single, ale to tě vůbec netrápí (ostatně proč by mělo). Obecně máš vše na háku a zbytečně se nestresuješ, což je přístup, který by ti mohl leckdo závidět. Čtrnáctý únor je pro tebe den jako každý jiný a občas nechápeš, proč kolem toho někteří dělají takový humbuk.
  5. Mno, pokud ses dostal/a sem, znamená to, že jsi momentálně ve vztahu. Zahořklost nezadaného stranou, měl/a bys prožívat krásné chvíle se svou polovičkou. Ať už nějaké plány máš nebo necháváš vše náhodě, užívej všeho, co ti čtrnáctý únor dá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..