Rozsvícení vánočního stromečku

Nejen z kostela, ale i celou Arabskou se tento rok opět ozývalo halelu halelu, když jsme již tradičně rozsvěceli náš vánoční stromeček.

Každoročními kulturními vložkami poetického i hudebního charakteru nás prováděl náš školní moderátor Adam B. (právě jsem ho do této pozici jmenovala, jelikož hádám, že do budoucna nemá moc na výběr). Z dočasné pozice módního kritika zde chci vypíchnout smysl pro detail, tedy sladění oděvů všech účastníků programu, které skoro mohlo konkurovat kvalitě sladění hlasů ve sboru. Tak jako na naší škole, i na Staroměstském náměstí se letos uskutečnilo rozsvícení vánočního stromu bez jakýchkoliv omezení. A my se jako správní ambiciózní jedinci nyní podíváme na to, kdo si vedl lépe.

ArabskáStaromák
důraz na znovupoužitelné materiályOblast ekonomickájasný úkaz barbarského ničení našich lesů (jako by jich v létě nepadlo dost)
hlava zřízení: paní ředitelkaOsobnosti odpovědné za stěžejní moment rozsvíceníunknown, asi nějaký Pepík z technického oddělení
vystoupení jedinců z řad nám vlastních + interaktivní prvkyÚvodní showsvětelné efekty (Praha má nejspíš do Nového roku ještě levnou elektřinu)
teploTeplota ovzdušízima
šance byla 1:1Pravděpodobnost dobrého výhledušance byla 1:635479 (pracně
propočítáno, nedovolili bychom si používat zavádějící údaje)
ano, rozkošně zabalenéDárečky pod stromečkemneomluvená absence

Celkové skóre je 6:0 a tedy jednoznačná výhra pro GA. Repete nás čeká zase za rok a možná se do té doby poohlédneme po nějakém soupeři naší velikosti.

Satira (z lat. (lanx) satura – všehochuť) je označení pro umělecké, zejména literární dílo, využívající komičnosti, výsměchu, karikatury a ironie ke kritice nedostatků a záporných jevů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..