ZVÝŠENÍ SPGA V EKONOMICKÉ KRIZI KVŮLI UMĚNÍ?

Všichni víme o kontroverzním projektu naší školy, přezdívaném také “Zeď nářků”. Vedení vyslyšelo stížnosti svých drahých studentů a i přes monumentální slavnostní odhalení Zdi absolventů, kteří u nás na škole pobývali i tak dlouhou dobu jako 4 měsíce, se rozhodlo vedení školy čtverečky strhnout!

Paní ředitelka školy RNDr. Zdeňka Hamhalterová (známá také jako ,,Hamina”, pozn. redakce) se ke zničení zdi vyjádřila takto: ,,Chceme vyhovět studentům a zajistit, aby se na naší škole cítili co nejpříjemněji. Usoudili jsme proto, že svítící zeď, i vzhledem k současným cenám energií, není nejlepší ozdobou školy. Našim absolventům ale chceme i tak vzdát hold, a proto na pozemku školy vztyčíme jejich sochy.

Samotné postavení zdi bylo velmi kontroverzní a není zcela zřejmé, proč byla zeď vystavěna a kde se na tento projekt vzaly finance. Tajný anonymní zdroj z naší redakce byl seznámen s původem prostředků použitých na instalaci této absolventské zdi. Byl ale vytažen z hodiny, a proto ze samého šoku, že mu není umožněno pokračovat ve výuce, nebyl s to si zdroje zapamatovat a poté reprodukovat dál.

Doteď zní celá situace vcelku idylicky, že? Paní ředitelka vyhověla stížnostem svých studentů, byly nám ukázány zdroje financí použitých na tento projekt, člověk se necítí být ohrožen. Opak je ale pravdou, v celé kauze tajně hraje roli kontroverzní aktér a čeká na svou příležitost. Kdo to je? Samozřejmě SPGA.

Tato velmi alarmující situace si rozhodně zaslouží pozornost celé redakce a my ji budeme bedlivě pozorovat a dále vás informovat. Jediné, co je třeba ještě říci, je, že zvedat SPGA poplatek kvůli umění v této době vidíme na situaci skoro hodnou stávky, a v případě nouze a
uskutečnění tohoto plánu se radikálního postoje nebojíme. Stále máme práva a přístupové karty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..