ŠKOLNÍ PÁRY

TRIGGER WARNING: Článek obsahuje satiru. Je napsaný za účelem pobavení. Jakékoliv zesměšnění není mířeno na určitou osobu či skupinu konkrétních osob. Redakce časopisu neodpovídá za jakékoliv nepochopení smyslu pro humor. Pokud si něco vyložíte jako zesměšnění vaší osoby/útok na vaši osobu, tak se proberte, jelikož svět se netočí jen kolem vás. Jako redakce nechceme nikoho urazit ani ponížit, proto tento článek berte prosím s nadhledem.

Na této škole je jen pár věcí, které mě dokáží opravdu vytočit. Kromě týdnů, kdy mi neodpadne ani jedna hodina, jsou to také lidi, kteří neumí chodit vpravo. Ale pak hlavně ti, co si navzájem strkají jazyk do krku ve veřejných prostorách školy, nejlépe uprostřed chodby. A přesně o těchto individuích je tento článek. Jako single žena mám na tyto aktivity velice nezaujatý názor a samozřejmě jsem k těmto situacím velmi shovívavá, přece jenom THEY ARE IN LOVE AND THAT’S ALL THAT MATTERS. Ale…

Chodit s někým, kdo je na stejné škole jako vy, má své výhody (vidíte se každý den), a také své nevýhody (vidíte se každý den). U těch nevýhod bych ještě chvíli zůstala, přece jste si nemysleli, že tady budu tuhletu věc vychvalovat či dokonce podporovat. Kromě toho, že váš vztah probírá přinejmenším celý ročník, do kterého chodíte, dost možná i učitelé, pokud patříte k těm, co dávají na chodbách jasně najevo, že jsou pár. Tím chci říct, že všichni tito lidé a možná mnohem víc probírají nejen to, jak sladcí spolu jste, ale i proč zrovna dnes po té chodbě nejdete držíce se za ruce, nebo že to společné tetování asi nebylo úplně nejlepší nápad, když jste se mezitím rozešli, anebo to, kdo koho podvedl a proč jste se sakra rozešli, dali se znova dohromady a zase se rozešli. Ale pokud vám tohle nevadí, good for you, já si ráda poslechnu něco o cizích životech.

Věc, kterou už snad nikdy nepochopím, jsou třídní páry. Trávíte spolu čas i nedobrovolně. Ale to je spíš váš problém, někomu to může vyhovovat, to nepopírám.

Co už ovšem určitě nikomu nevyhovuje jste vy, strkající si své jazyky až do krku – ve třídě, kterou sdílíte s dalšími skoro třemi desítkami lidí. Sedět blízko vás, tak vám vlepim. Lézt po sobě někde na chodbě ve výklenku se dá ještě přežít, ale jste hned naproti schodům, kde za tu přestávku projdu já a dalších pár desítek lidí. Ti na vás mají naprosto perfektní výhled, a i kdyby se kdokoliv z nás snažil sebevíc, tak to prostě nejde přehlédnout. Věřte mi, já se snažila a všichni ostatní doufám taky, pokud nemají nějaký zvláštní fetiš. Proto bych vám doporučila oblejzat se na nějakém méně viditelném místě. Pokud samozřejmě po divácích netoužíte. V tom případě chci jen podotknout, že by se to dalo zpeněžit. Ale to už je téma do jiného časopisu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..