Komentář na zeď Nářků

Ze dne na den se nám v prvním mezipatří naší prestižní školy objevilo spoustu barevných a dokonce i svítících čtverečků. Tato “stěna” nářků (za název si bohužel nemohu vzít kredit) obsahuje celých 10 “úspěšných” absolventů školy, například herce Vojtu Dyka nebo neurochirurga Vladimíra Beneše, který tu dokonce vydržel celý rok.

Jak můžeme vidět, na modernizaci školy není peněz nikdy málo. Aspoň je jasně vidět kam putují naše příspěvky z SPGA. To je samozřejmě myšleno v tom nejlepším slova smyslu, za mě by se škola určitě modernizovat a vylepšovat měla. Jako se například v první půlce roku rekonstruovala školní knihovna. Ale nejsem si úplně jistá, že svítící stěna je to, co naše škola nutně potřebovala. Tento názor nemám “překvapivě” sama, upřímně jsem se zatím nepotkala se studentem naší školy, který by byl z tohoto výtvoru nadšený. Komentář od zástupce 1. B to celé hezky vystihuje. „Myslím si, že peníze z SPGA maj mnohem lepší využití, než si tady honit ego nad svítící tabulkou“. Já s tímto názorem mohu pouze souhlasit a určitě bych raději na škole měla ISIC než blikající čtverečky,

Na váš názor jsem se zeptala na našem Instagramu (@prestiznistudent) a pár odpovědí tu s vámi budu sdílet.

Jak už tu bylo podotknuto ve vašich komentářích design za moc nestojí. Moje první otázka je proč oranžová?! Copak nemáme nějaké školní barvy? Kdyby tam byla bílá s modrou, vypadalo by to méně jak u svítících automatů, kde prohraješ svou měsíční výplatu i s alimenty. Jeden čtvereček také téměř čtrnáct dní chyběl, začínala jsem si myslet, že je to místo pro někoho z nás studentů. Jako taková motivace, pilně studuj a jednou to dotáhneš až do svítícího okénka číslo 8 na Arabské. Bohužel naše potencionální místo připadlo desetibojaři Tomáši Dvořákovi. Tomáš tedy zaplněním chybějící části skládačky nějak nepomohl a vzhled zůstává stále podprůměrný. Na druhou stranu můžeme být rádi za to, co tam stojí, celý design mohl také dopadnout jako plakáty v prvním patře u učeben počítačů. Konkrétně tedy plakát s motem „škola možností“, který vypadá jako něco mezi multi vesmírnou trhlinou a motivy triček z roku 2014.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..